• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбулося загальношкільне свято "Люби, шануй, оберігай усе, що зветься Україна"

Відбулося загальношкільне свято "Люби, шануй, оберігай усе, що зветься Україна"

2015-12-01

/Files/photogallery/1379/12311170_912709728813451_3263134421725237658_n.jpg

На виконання Програми виховання патріотизму, національної свідомості та гідності учнівської молоді у Кунинській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося загальношкільне свято "Люби, шануй, оберігай усе, що зветься Україна!".
Цей захід було підготовано та проведено педагогом-організатором Вахулою Н.П. і вчителем початкових класів Кедрун О.С. Під час свята діти читали вірші про Україну і рідну мову. Хлопці-козачата з 3 класу виконали український танок "Гопак", дівчата-україночки оспівували вишивані рушники виконуючи пісню "Ой рушник-рушничок".
Роль знедоленої України неперевершено зіграла учениця 9 класу Пиріг Юлія. На святі прозвучали пісні "Спитай себе дитино", "Бо я родилась в Україні", "Біля тополі", "А я живий" у виконанні дуету ученниць 9 класу Чапляк Софії і Пирсько Ольги. На завершення всі учасники свята виконали пісню "Боже, Україну бережи".
Усі присутні - учні, вчителі, батьки ще раз наповнилися тією благодатною енергією, що несуть українські національні символи, розчулились з такої важкої долі, яка випала на плечі нашого народу, захопились героїчними подіями своєї історії і з вірою впевнились у світлому майбутньому неньки України.

Галерея "Свято "Люби, шануй, оберігай усе що зветьтся Україна""

Кiлькiсть переглядiв: 444

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.